Hvorfor Mevito?

Goood dag! :D 

Vi to, kjent som Marianne og Espen, Vi er to voksne personer. Tenkte da vi kunne starte og blogge. Her kommer da litt info. Om både meg og Espen. 


Vi starter med meg. Jeg er en jente på snart 20 år, har værdens beste kjæreste, og lever et godt liv!.. Jeg venter barn i September, altså, denne måneden. Terminen: ca 16. September. Blir kjempegøy og få et barn i huset! Skriver nok mer om dette senere. Vel, jeg Marianne, har noen fantastiske foreldre, og en storesøster, og en lille. Er tante til en gutt på 6 år, og søsteren min er 26. Mamma heter Torild, og er et flott menneske på snart 57år. Hun er bra sprek til og være så gammel. Jeg bor da i leilighet, og skal starte på skole om ca ett år(pga friår). Skal bli frisør. Blir kjempekjekt! Jahh, det jeg liker er sjokolade,Espen, katter(Har selv 1 katt, som heter Mons). Og hunder. Jeg og Espen skal ta et friår, og bo hjemme litt. For når jeg får barn, da blir det masse styr! Har nå ventet i over 8 måneder, med vondt i ryggen, og masse styr. Ble gravid da jeg var 19, fylte 20 i Juli. Hehe.. Akkurat nå, har jeg vondt i ryggen, fælt! Men sånn er det bare. 


Espen sin tur: Jeg er en ''mann'' på 22 år, elsker Marianne. Blir kjempegøy og få en jente til i huset. Ellers jobber jeg som ansatt på Elkjøp. Noe jeg liker. Var på sommerjobb der den gang jeg var 15. Hele syv år siden det! Ehe.. Tiden flyr. Vel, jeg og Marianne, har vært sammen i ca 3 år. Og jeg selv, skal aldri forlate henne. Hun er den fineste jeg vet om.. Men jeg skal nok lære meg og skrive mere, så vi snakkes. Én kommentar

Merit og lene

01.sep.2010 kl.21:42

Hehe,dere er kule! =)

Skriv en ny kommentar

Marianne - Bare meg

Marianne - Bare meg

20, Bardu

er innom nå!

Kategorier

Arkiv

hits