Lørdagskos med Espen og Aileen!

Skrevet av Marianne - Lørdagskos med Espen og Aileen. 


Aileen sitter nå her, og gråter litt. Dakar. Hun er nok sulten.  

 Vel, her i stad, var mamma her og hadde vært på shoppingrunde til meg, og de to andre. Mamma fikk et stort smil da hun så Aileen. Henne og mamma ble gode venner skal jeg si!  Idag har det regnet, og har følt meg ganske slapp.. Må nok være fra igår, men sånt skjer. Er bare glad for at jeg endelig er ferdig med fødselen. Skal nok bli ett barn til engang! ;) 

  Jeg og Espen lagde nettopp middag mens Aileen sov litt, lillepia er ganske trøtt idag hun! ;)  Vi lagde Kylling, Pommes Frites, Kyllingsaus og ris. Værdens beste middag. Mens Aileen drikker melk! Hehehe. Lillejenta burde glede seg til hun blir stor. 

   Dagen igår gikk ganske raskt. Alt fra fødsel, til sofakveld, og sånt. Hehe, rart og tenke på egentlig.. Tenk at Aileen kom 13 dager for tidlig! men, godt å få slippe vondt rygg. Haha, Aileen er så skjønn. (Som sakt, her er henne. Noen minutter gammel) 

 

Jeg skal nok ta bilder av henne, sånn at jeg har flere og vise dere ;) 

   Espen ble ganske glad i går, da han så Aileen for første gang. Nesten som om at han skulle begynne og gråte. Vel, tårene var på tur, men han gråt ikke. Haha, Tøffingen min. ;)  

 2 kommentarer

michelle / mird

04.sep.2010 kl.19:10

SV// Aww, tusen takk! ^^ Utrolig koselig å høre! ^^

hea f o t o

04.sep.2010 kl.21:14

galet, vilken fining <3

Skriv en ny kommentar

Marianne - Bare meg

Marianne - Bare meg

20, Bardu

er innom nå!

Kategorier

Arkiv

hits